Spaghettini

In het schap van de supermarkt kun je de meest vreemde pasta soorten vinden. Spaghetti en macaroni, maar ook farfalle (die strikjes) en SpongeBob… Maar heb je wel eens spaghettini van Honig geproefd?

Ingrediënten voor 2 personen:
– 150 tot 200 gram spaghettini;
– 150 gram rundergehakt, ongekruid;
– 40 gram champignons;
– 1/4 rode paprika;
– 1/4 courgette;
– klein blikje tomatenpuree;
– water;
– kruiden: knoflookpoeder, peper, rozemarijn en basilicum.

1. Breng water aan de kook voor de spaghettini.
2. Bak en kruid het gehakt tot het rul is.
3. Bak de gesneden groenten mee, de courgette moet een beetje zacht zijn.
4. Voeg de tomatenpuree toe aan het gehakt mengsel met wat water. Roeren en water toevoegen, tot de gewenste dikte van de saus is bereikt.
5. Spaghettini koken volgens aanwijzingen op het pak. Afgieten en het samenvoegen.

Eet smakelijk!

image

Per persoon: 273 mg Natrium en 1159 mg Kalium.

Print Friendly, PDF & Email