Pasta Spinazie

De Hollandse pot is nooit mijn favoriet geweest. Ik eet veel liever pasta of rijst met een exotische zelf gemaakte mix. Vandaag spaghetti met spinazie!

Dit is een vegetarisch recept

Ingrediënten per persoon:
– 50 tot 100 gram spaghetti;
– 100 gram spinazie;
– 40 gram champignons;
– 1 tomaat;
– een flinke lepel crème fraîche;
– 1 el ketchup;
– citroensap;
– kruiden: knoflookpoeder, peper, uienpoeder, bieslook en paprikapoeder.

1. Breng water aan de kook voor de spaghetti. Koken volgens aanwijzingen op pak.
2. Snijd de champignons en bak deze in wat olie ongeveer 2 minuten. Voeg dan de spinazie en gesneden tomaat toe. Bak deze tot de spinazie een beetje smotsig wordt.
3. Voeg citroensap en crème fraîche toe. Goed roeren en dan de kruiden. Ten slotte de  ketchup.
4. Wanneer de spaghetti klaar is, alles samenvoegen en je hebt een heerlijke maaltijd!

Ook erg lekker er bij:
– Gebakken eitje
– Stukjes kip

Per persoon: 260 mg natrium en 800 mg kalium.

image

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *